Data Loading...

STATE OF LIGHT (DIM Version) Flipbook PDF

LiGHT's 1st Full Album


114 Views
54 Downloads
FLIP PDF 282.42MB

DOWNLOAD FLIP

REPORT DMCA

1. Out of the Darkness

2. The Light [title]

We're coming Out of the darkness We're so so ready, what are you waiting for? (6x) We're coming Out of the darkness We're so so ready

Uh Just need to follow the light You know how it is Okay

Lyrics by Aruna, Jagad

Produced by Aruna

Originally by Sleep Thieves

Arrange by CUBICFILTER

Di hidup kita saat ini Sudah terlalu banyak masalah Iri, benci dan kejahatan Tak kita inginkan, inginkan lagi Aku hanya ingin mencoba Jadikan dunia lebih baik Lakukan yang terbaik 'tuk hidupmu Menjadi berarti Hadapi semua Dan jangan pernah menyerah Percayalah hati kita Pasti 'kan jadi pemenang Hey, follow the bright, bright light Oh, hidup hanya satu kali saja Jadi harapan di masa depan Follow the bright, bright light Kita ini hidup tidak hanya sendiri Hilangkanlah sudah semua rasa benci Let's take this higher You can come see me looking up Another level I'm always on my grind I'm tryin' to make me better This is my place to shine They call me a trendsetter Waktunya kuberdiri Dan terus kuberlari Sekarang saat ini I'll be that starlight Hadapi semua Dan jangan pernah menyerah Percayalah hati kita Pasti 'kan jadi pemenang Hey, follow the bright, bright light Oh, only got one life, let's live in the moment Jadi harapan di masa depan Follow the bright, bright light Genggam janjiku kita 'kan bersama 'Tuk mencari kedamaian hatimu Tak selamanya kita dalam kelam karena Habis gelap selalu terbitlah terang Hidup sementara Oh, go higher Kita buktikan kita pemenang Follow the bright, bright light

Lyrics by Ditya, Gandhung Originally by BGYO

Produced by Ditya, Gandhung

Arrange by Gandhung, CUBICFILTER

3. Countless You showed me love and I gave more affection to you You gave me things and I know that I can trust you When I think of all the things that we been through It really blows my mind There were times I felt hatred towards you But now I see how much I love and adore you You give everything I need and I ask for You mean the world to me You are my everything, there’s no mistakin’ We’ll always be true And sometimes I feel like I’m caught in a dream I need you to wake me up So I can find my way back to you I really need you I can’t live by myself You are my breathe you are my life you are the air that I breathe Even though I falter words just can’t express how much that you mean Baby I swear that your the only thing that matters to me I have countless reasons why I really need you right here by my side Whenever I fall down your always there to help me up I pushed you aside but you never give up on me I can see that you have good intentions for me And I know that you are real You never left me even when you were free to go When life was silent you turned on the radio There's a feeling in my heart That I just can't escape Please don't let me fall You are my everything, there’s no mistakin’ We’ll always be true And sometimes I feel like I’m caught in a dream I need you to wake me up So I can find my way back to you I really need you I can’t live by myself You are my breathe you are my life you are the air that I breathe Even though I falter words just can’t express how much that you mean Baby I swear that your the only thing that matters to me I have countless reasons why I really need you right here by my side I can’t, live this life without you I can’t, dream unless it’s with you Your the thing I been dreaming about for most of all of my life But this dream actually reality You are my breathe you are my life you are the air that I breathe Even though I falter words just can’t express how much that you mean Baby I swear that your the only thing that matters to me I have countless reasons why I really need you right here by my side

Lyrics by Gandhung, Aheng, Mario, Ditya Originally by SHINee (Jason Ray cover)

Produced by Gandhung

Arrange by Gandhung, CUBICFILTER

4. Number One Di depan badai, kulihat diriku membeku Diam, bagai hidup tanpa waktu Fatamorgana, bayangan yang tak sama Terdiam sepi pun rasanya sperti mati rasa Yah papa mama pernah berkata Jangan pernah kamu menyerah Your life is a bless, don’t make a mess Mungkin kamu hanya butuh some rest Everything’s gonna be allright Take a chance, we gonna go high Caci maki atau bully Itu semua hanya uji nyali Kau takkan bisa halangiku Menggapai tinggi langit biru Semua mimpi bukan bayang semu We go keep it on and on (Gonna go high) (Gonna go up) (We will never gonna look back) (we are NEVEL go to the top) We just gonna keep it on and on (Gonna go high) (Gonna go up) (We will never gonna look back) (we are NEVEL go to the top) To the NEXT LEVEL Going up to the next level Going up to the next level Never give up, I am number one Never give up, You are number one Never give up, We all number one To the NEXT LEVEL Never give up, I am number one Never give up, You are number one Never give up, We all number one Going up to the next level Ayo-ayo, kamulah number one Anggap-anggap semua, hanyalah kicauan Mari terbang tinggi, melebihi awan Resapi rap ini, bangkitlah kawan Trust the process, never look back Be what you want, just take your backpack This is ma main dish, whatever you wish Oh don’t stop, switch it Nyali sebatas depan layar kaca Banyak drama, koar di sosial media Profile tanpa muka, berasa tanpa dosa Mari-mari kita adu dengan karya Get the freak out from me The only pride you need to see Me on that crown, turn on TV Make you shout out, L O V E (yeah) Kau takkan bisa halangiku Menjelajahi langit biru Semua mimpi bukan bayang semu

We go keep it on and on (Gonna go high) (Gonna go up) (We will never gonna look back) (we are NEVEL go to the top) We just gonna keep it on and on (Gonna go high) (Goona go up) (We will never gonna look back) (we are NEVEL go to the top) To The NEXT LEVEL Going up to the next level Never give up, I am number one Never give up, You are number one Never give up, We all number one Going up to the next level Walau rintangan kan slalu menghadang Ombak keras akan kuterjang Disini kita kan slalu buktikan History yang kita impikan Ayo! you know what time is it? Just let people talk sshh about you and shout it out Mari kawan, kita buktikan Gapai semua yang diimpikan Nyanyikan lagu kemenangan Untuk kita, selamanya (Into the NEXT LEVEL) Mari kawan, kita buktikan Gapai semua yang diimpikan Nyanyikan lagu kemenangan Untuk kita, selamanya We are the Number One!

Lyrics by Gandhung, Niko, Chandra Originally by Nevel

Produced by Gandhung, Ditya

Arrange by CUBICFILTER

5. Hustle You know what I'm sayin' (haa-aa-aa) Yeah, malam hari ku terjaga Siang ku tak tutup mata Terlalu fokus hitung angka Yeah, dan saat ku letih bekerja Dimana ku sibuk berkarya Mereka sibuk berprasangka Banting tulang dengan santai Semangatku tahan lama Tak macam batu baterai, yeah Ku tak hanya berandai-andai Sedikit diam, banyak gerak Tanda tangan atas materai Karena ku punya tujuan Punya masa depan indah Maka jangan pernah disamakan Dengan tipe bocah yang haus zona nyaman Yang pergi main keluar Pulang rumah tinggal makan Susah, senang ku akrabi Keluhan serta derita Mulai hilang karena ku nafkahi, yeah Hal mustahil kulampaui Ku takkan pernah terhenti Sampai mayatku terlangkahi Buka mata, buang keraguan Buka langkah, beri jalan untuk jejakmu Bergenggamkan tujuan Bertemankan amarah (haa-aa-aa) Kau telah mulai maka usaikanlah, woo-oo-oo Yo, let me show you how it's done I'm eternal everlasting Ain't nobody need no reminder Lone wolf excellence Raw battle emcee a fighter Sky's the limit parallax on mu viewfinder Blazing and chill at the same time Call me blue fire Kerja keras, kerja cerdas Atas pentas, atas kertas Bergegas lekas, berkelas gegas Dan tak lemas dihempas Berakar dalam Membakar tajam Menyambar kalam Rima kuperas jelas sampai terpagar makam Bahkan saat jasad tersisa jiwa tak kasat My hustle's legacy dapat syarat berabad-abad Mari kuralat sahabat Agar scene ini tak terhambat Kuberi contoh Catat, agar hustlemu tak terlambat Aye, ini otomatis Tapi bukan ilmu praktis Drastis bukan statis Bergaya habis di narsis Bangun sebelum garis Bayang surya berbaris Hustle with a purpose Bukan viral yang terlaris

Buka mata, buang keraguan Buka langkah, beri jalan untuk jejakmu Bergenggamkan tujuan Bertemankan amarah (haa-aa-aa) Kau telah mulai maka usaikanlah, woo-oo-oo Mengerah kudrat semakin kuat Lempar saja kemana tempat Takkan tergugat dah biasa tertinggal Hip-hopku tegar jangan pertikai Hanya labur disaham rima buat mahligai Yo hambuan, yang termaktub sejak azali Begitupun perlu peluang walau sekali Beribu pun cubaan dan gagal dah sebati Isi harga diri minta dihormati Yo wooh, belum pasti tapi memang jamin Karang lagu lain aku mati angin Generasi aspirasi tukar roda kayuh Salut sama teman seberang kita sama bio, ayo Jejak daratan luas, berguruh biar mahir Namun tak pernah puas, kata kuasa seni berleluasa Mohon kawal diri atau baik berpuasa (haa-aa-aa) Buka mata, buang keraguan Buka langkah, beri jalan untuk jejakmu Bergenggamkan tujuan Bertemankan amarah (haa-aa-aa) Kau telah mulai maka usaikanlah, woo-oo-oo Buka mata, buang keraguan Buka langkah, beri jalan untuk jejakmu Bergenggamkan tujuan Bertemankan amarah (haa-aa-aa) Kau telah mulai maka usaikanlah, woo-oo-oo Lionflex Haa-aa-aa

Lyrics by Gandhung, Mario, Allen, Ari

Produced by Gandhung

Originally by Eizy, Saykoji, Frira, Muariffah

Arrange by CUBICFILTER

6. Roar I used to bite my tongue and hold my breath Scared to rock the boat and make a mess So I sat quietly, agreed politely I guess that I forgot I had a choice I let you push me past the breaking point I stood for nothing, so I fell for everything You held me down, but I got up (hey) Already brushing off the dust You hear my voice, you hear that sound Like thunder, gonna shake the ground You held me down, but I got up (hey) Get ready 'cause I've had enough I see it all, I see it now I got the eye of the tiger, a fighter Dancing through the fire 'Cause I am a champion, and you're gonna hear me roar Louder, louder than a lion 'Cause I am a champion, and you're gonna hear me roar Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh You're gonna hear me roar Now I'm floatin' like a butterfly Stinging like a bee, I earned my stripes I went from zero, to my own hero You held me down, but I got up (hey) Already brushing off the dust You hear my voice, you hear that sound Like thunder, gonna shake the ground You held me down, but I got up (hey) Get ready 'cause I've had enough I see it all, I see it now I got the eye of the tiger, a fighter Dancing through the fire 'Cause I am a champion, and you're gonna hear me roar Louder, louder than a lion 'Cause I am a champion, and you're gonna hear me roar Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh You're gonna hear me roar Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh (you'll hear me roar) Oh-oh-oh-oh-oh You're gonna hear me roar Roar, roar, roar, roar, roar I got the eye of the tiger, a fighter Dancing through the fire 'Cause I am a champion, and you're gonna hear me roar Louder, louder than a lion 'Cause I am a champion, and you're gonna hear me roar

Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh (yeah) Oh-oh-oh-oh-oh You're gonna hear me roar Oh-oh-oh-oh-oh Oh-oh-oh-oh-oh (you'll hear me roar) Oh-oh-oh-oh-oh You're gonna hear me roar

Lyrics by Gandhung, Ditya, Aheng, Niko Originally by Katy Perry

Produced by Ditya

Arrange by CUBICFILTER

7. Follow You You know I got your number, number all night I'm always on your team, I got your back alright Taking those, taking those losses if it treats you right I want to put you into the spotlight If the world would only know what you've been holding back Heart attacks every night Oh, you know it's not right I will follow you way down wherever you may go I'll follow you way down to your deepest low I'll always be around wherever life takes you You know I'll follow you Call you up, you've been cryin', cryin' all night You're only disappointed in yourself, alright Taking those, taking those losses if it treats you right I wanna take you into the sunlight If the world would only know what you've been holding back Heart attacks every night Oh, you know it's not right I will follow you way down wherever you may go I'll follow you way down to your deepest low I'll always be around wherever life takes you You know I'll follow you Ba-da-da-da-da Da-da-da-da-da Ba-da-da-da-da You know I'll follow you La-da-da-da-da Wherever life takes you, you know I'll follow you You're not the type to give herself enough love She live her life, hand in a tight glove I wish that I could fix it, I could fix it for you But instead I'll be right here comin' through (Right here, comin' through) I will follow you way down wherever you may go I'll follow you way down to your deepest low I'll always be around wherever life takes you You know I'll follow you Ba-da-da-da-da Da-da-da-da-da Ba-da-da-da-da You know I'll follow you La-da-da-da-da Wherever life takes you, you know I'll follow you

Lyrics by Aheng, Rio, Jagad Originally by Imagine Dragon

Produced by CUBICFILTER

Arrange by CUBICFILTER

8. Rescue Me Would you rescue me? Would you get my back? Would you take my call when I start to crack? Would you rescue me? Uh Would you rescue me? Would you rescue me when I'm by myself? When I need your love, if I need your help Would you rescue me? Uh Would you rescue me? We don't talk much, not anymore Broken bottles and slammin' doors But we still care about each other Say we care about each other I know life took us far away But I still dream 'bout the good old days When we took care of each other We were livin' for each other But I start to wonder, wonder If I'm slippin' under, under (oh-oh) Would you rescue me? Would you get my back? Would you take my call when I start to crack? Would you rescue me? Uh Would you rescue me? Would you rescue me when I'm by myself? When I need your love, if I need your help Would you rescue me? Uh Would you rescue me? Would you rescue me? Would you get my back? Would you take my call when I start to crack? Would you rescue me? Uh Would you rescue me? (Would you rescue me?) Would you rescue me while I'm by myself? When I need your love, if I need your help Would you rescue me? Uh Would you rescue me? Yeah, I miss all the times we had Can't forget what you can't get back And you can't find it in another Man, time, it ain't your lover I don't care what you thought before I'll be there anytime you call Don't you ever call another No need to call another And I start to wonder, wonder If I'm slippin' under, under (oh-oh) Would you rescue me? Would you get my back? Would you take my call when I start to crack? Would you rescue me? Uh Would you rescue me? (Would you rescue me?) Would you rescue me while I'm by myself? When I need your love, if I need your help Would you rescue me? Uh Would you rescue me? Yeah Would you rescue me? Oh, rescue me (would you rescue me?) Would you rescue me? Oh, rescue me

Would you rescue me? Would you get my back? Would you take my call when I start to crack? Would you rescue me? Uh Would you rescue me? Would you rescue me when I'm by myself? When I need your love, if I need your help Would you rescue me? Uh Would you rescue me?

Lyrics by Aruna, Chandra, Rio Originally by OneRepublic

Produced by CUBICFILTER

Arrange by CUBICFILTER

9. Where Do Broken Hearts Go

10. Thin White Lies

Counted all my mistakes and there's only one Standing out from the list of the things I've done All the rest of my crimes don't come close To the look on your face when I let you go So I built you a house from a broken home And I wrote you a song with the words you spoke

I don't feel your love And I don't ask too many questions The words, they are too much When you show me my reflection

Yeah, it took me some time, but I figured out How to fix up a heart that I let down Now, I'm searchin' every lonely place Every corner callin' out your name Tryna find you, but I just don't know Where do broken hearts go? Where do broken hearts go? Yeah, the taste of your lips on the tip of my tongue Is at the top of the list of the things I want Mind is running in circles of you and me Anyone in between is the enemy Shadows come with the pain that you're running from Love was something you've never heard enough Yeah, it took me some time, but I figured out How to fix up a heart that I let down Now, I'm searching every lonely place Every corner calling out your name Tryna find you but I just don't know Where do broken hearts go? Are you sleeping, baby, by yourself? Or are you giving it to someone else? Try to find you, but I just don't know Where do broken hearts go? Where do broken hearts go? Tell me now, tell me now Tell me where you go when you feel afraid? (Where do broken hearts go?) Tell me now, tell me now Tell me will you ever love me again, love me again? Now, I'm searching every lonely place Every corner calling out your name Tryna find you but I just don't know Where do broken hearts go? Are you sleeping, baby, by yourself? Or are you giving it to someone else? Try to find you, but I just don't know Where do broken hearts go?

When the sun goes down, we all get lonely Watch me as I disappear These empty sounds and endless stories So tell me what I wanna hear (Thin white lies) Killin' me slow with the words you wrote The heart broke, the heart you broke, yeah Callin' my name, I don't wanna say But I'm wide awake, I'm wide awake (Thin white lies) Just one more taste of you, my love (Thin white lies) Killin' me slow with the words you wrote The heart broke, the heart you broke, yeah You never call me out You know exactly where I'm goin' You got me by the mouth But she says she love me, she don't show it When the sun goes down we all get lonely Watch me as I disappear These empty sounds and endless stories So tell me what I wanna hear (Thin white lies) Killin' me slow with the words you wrote The heart broke, the heart you broke, yeah Callin' my name, I don't wanna say But I'm wide awake, I'm wide awake (Thin white lies) Just one more taste of you, my love (Thin white lies) Killin' me slow with the words you wrote The heart broke, the heart you broke, yeah I don't think I like me anymore Can someone tell me who I was before? I don't really like me anymore Anymore, anymore (Thin white lies) Killin' me slow with the words you wrote The heart broke, the heart you broke, yeah Callin' my name, I don't wanna say But I'm wide awake, I'm wide awake (Thin white lies) Just one more taste of you, my love (Thin white lies) Killin' me slow with the words you wrote The heart broke, the heart you broke, yeah

Tell me where you're hiding out Where do broken hearts go? Come on, baby, 'cause I need you now Where do broken hearts go? Tell me, 'cause I'm ten feet down Where do broken hearts go?

I don't think I like me anymore Can someone tell me who I was before? I don't really like me anymore Anymore

Come on baby, come and get me out Come on baby, come and get me out Come on baby, 'cause I need you now

Lyrics by Ditya, Gandhung

Originally by 5 Seconds of Summer

Where do broken hearts go? Where do broken hearts go? Where do broken hearts go? Where do broken hearts go?

Lyrics by Gandhung, Ditya, Ari Originally by One Direction

Produced by Gandhung, Ditya

Produced by Ditya, Gandhung

Arrange by CUBICFILTER

Arrange by Ditya, CUBICFILTER

THANKS TO ARUNA I’m really bad at this kind of thing, so maybe I’ll keep it short and simple. First and foremost, gue mau ngucapin banyak terima kasih buat LiGHT dan staf yang udah ngasih gue kesempatan buat bergabung walaupun gue bisa dikatakan terbilang baru di bidang ini even though sebelumnya gue aktif sebagai aktor teater. Terima kasih bahkan rasanya nggak cukup buat ngewakilin semuanya karena sampai sekarang gue selalu merasa terbantu dengan kalian, terutama saat penggarapan album ini, yang mana my very first experience and I had so much fun selama proses pembuatannya. There’s also someone I wanted to say thank you because he always been my support system, someone yang sangat penting di hidup gue, yang selalu mendukung semua keputusan gue, terutama saat gue ngambil langkah besar dengan bergabung sama LiGHT. Thank you for everything. And last but not least, thank you untuk penggemar LiGHT yang setia mendukung kita sampai sekarang. Since I’m a new guy, I hope you’ll anticipate things I will do in the future because I hope I won’t let you down. Kedepannya gue akan berusaha memberikan yang terbaik lagi, entah itu berkaitan dengan musik atau hal lain yang bakal gue tunjukin ke kalian. Let us stay together like this for a long time, ok?

JAGAD Pertama dan paling awal, saya mengucapkan terima kasih kepada Allah SWT ang memberikan kesempatan hidup sehingga saya bisa bergabung dengan LiGHT. Kemudian kepada kedua orangtua saya dan adik-adik saya yang selalu mendukung dan memberikan semangat kepada saya saat saya memilih untuk menjadi bagian dari LiGHT. Kemudian kepada seluruh anggota dan staff LiGHT yang mau menerima saya baik dalam kelebihan maupun kekurangan saya. Terakhir, kepada para penggemar LiGHT yang selalu mendukung kami dan mencintai kami dimanapun dan kapanpun. I love you and stay healthy, love.

ALLEN Pertama tentu saja terima kasih banyak untuk LiGHT itu sendiri semua anggota, staff, dan jajaran LiGHT. Tanpa kesempatan yang diberikan, saya tidak akan berada di tempat sekarang ini. Kalian luar biasa. Selanjutnya terima kasih banyak juga untuk seluruh anggota keluarga besarku terutama untuk Kiara, Estella, Juan, dan fotografer di studioku si Caiden yang sempat saya tanyakan saat ingin bergabung.Teman-teman yang juga sangat membantu memberikan masukan terima kasih banyak untuk sepasang kekasih Hanafi dan Rayyandra. Tak lupa juga untuk orang yang sampai saat ini masih mendukung saya terus, dan memberikan support, juga membantu membangun dan menstabilkan rasa percaya diri saya, Kireina Anya, orang yang amat saya cintai. Untuk orang-orang yang tidak bisa saya sebutkan namanya satu-persatu tapi saya tidak akan lupa kebaikan kalian semua. Terima kasih banyak. Terakhir untuk diri saya sendiri, terima kasih dan maaf masih sering memberikan tekanan padamu berlebihan, saya akan lebih baik lagi. Semoga kalian semua selalu bahagia dan diberkati.

JAGAD Yang pertama-tama, makasih buat member LiGHT dan jajaran staff. Seneng dan bangga banget bisa jadi bagian dari kalian. Terus juga buat temen-temen gue yang selalu suportif sama apapun yang gue lakuin. Dan yang paling penting, makasih buat semua penggemar LiGHT! Semoga musik-musik dan penampilan kita bisa selalu menghibur kalian.

GANHDHUNG Ada banyak kata makasih yang mau gue sampaikan untuk banyak orang, tapi yang paling utama gue mau berterima kasih pada diri gue sendiri karena sudah bertahan sampai titik ini.Terima kasih juga buat Gusti Allah yang selalu menemani gue dalam keadaan gimana pun itu.

Disusul terima kasih buat anggota LiGHT yang bertahan; Ditya, Daka, Rio, Haidar, Ari, Niko, Mario, Jagad, Aheng, Chandra, Aruna; juga yang pernah berjuang bersama, Neo, Hiau, Aiden, Joan, Ethan, Alka, Damar, Arsya, Deva, Bara, Khairy … tanpa kalian, LiGHT nggak mungkin ada di titik ini. Ditambah juga seluruh staff yang masih bertahan, Oliv, Glen, Mami Zaara, dan Arum, tanpa bantuan kalian LiGHT nggak ada apa-apanya. Terus, terima kasih spesial buat ‘my star’ yang paling semangat kasih support, walau pun banyak ngeselinnya. Dengan bantuan orang-orang hebat, juga dukungan dari para penggemar dan menikmat musik karya LiGHT, LiGHT dengan bangga bisa sampai ke titik ini. Masih panjang jalan LiGHT menuju akhir, tapi besar harapan gue tetap bersama orang-orang keren ini sampai tujuan yang masih abu-abu itu. Terima kasih banyak buat waktu dan tenaga kalian semua yang kalian curahkan buat LiGHT sampai posisi ini, pokoknya, terima kasih sebanyak-banyaknya.

MARIO Hallo, Mario disini. Pertama gue mau berterima kasih ke seluruh member dari LiGHT sendiri juga para staff, kalian semua luar biasa! Tentunya gue juga mau berterima kasih buat kalian semua para penggemar LiGHT yang sudah memberikan kami dukungan dan banyak cinta. Gue dan LiGHT disini akan terus ada berusaha membuat kalian terhibur dengan karya-karya kami selanjutnya.

DAKA Hai! Wah udah sampai di akhir photobook aja nih hahaha here i am, Daka, cuma mau bilang makasih banyak untuk semua orang yang selalu ngedukung LiGHT selama ini. Mau terima kasih juga buat para member dan staff yang selalu berusaha untuk membuat LiGHT lebih keren lagi! Ga hanya itu, gua juga mau bilang makasih untuk semua penggemar yang selalu setia dan selalu memberikan cinta untuk member LiGHT, without you all, we are nothing. Tetap cintai kami bagaimana pun kondisinya dan stay tune untuk karya-karya selanjutnya dari LiGHT, ya? Daka love you so much!

NIKO Yang pertama, tentunya terima kasih kepada Tuhan YME karena kita masih di beri kesempatan untuk bernafas. Yang kedua, makasi buat all member LiGHT dan tentunya para staff yang sudah bekerja keras bersama-sama hingga akhirnya album ini rampung juga. Yang ketiga, makasi buat yang sudah mendukung seorang Nikolas Arisandi buat terus berkarya hingga saat ini, baik itu keluarga, teman-teman semuanya dan tentunya para penggemar LiGHT! I love you all!!